Am schimbat forumu:

Inregistrativa sau logativa pentru a putea naviga.
Am schimbat forumu:

www.severin.dreamserver.ro

Pentru a intra in COMUNITATE bagati id-ul owner_samp am schimbat forumu www.severin.dreamserver.ro inregistrativa akolo

  Regulament National Guard

  Distribuiţi
  avatar
  BaDB0y
  Administrator
  Administrator

  Numarul mesajelor : 329
  Data de inscriere : 22/07/2009
  Varsta : 23
  Localizare : Drobeta Turnu Severin

  Regulament National Guard

  Mesaj Scris de BaDB0y la data de Mier Iul 22, 2009 4:05 am


  Forţele armate ( National Guard ) ale unui stat ( San Andreas ) sunt apărarea finanţată de guvern şi forţele sale combatante. Acestea există pentru a sprijini politicile interne şi externe ale formei de guvernare. În unele ţări forţe paramilitare fac parte din forţele armate ale unei naţiuni.  1.Intotdeauna Respectati si ascultati de Liderul si Membrii Cu Grad Mai Mare Decat Voi!(Gradul acela il au pentru experienta care o au)

  2.Niciodata nu faceti DM Aiurea,Chiar daca sunteti plictisiti si nu aveti ce face!(Riscati Sa Fiti Dati Afara)

  3.Aveti voie sa faceti DB-Drive By doar la roti in orice situatie ; Aveti voie sa faceti DB-Drive By oriunde pe spatiul masinii doar daca in masina mai sunt playeri care trag in Tine/In voi, altfel (DB aiurea) este strict interzis.

  4.Nu folositi abuziv Spray-ul si comanda /tazer!Dati dovada de Politisti profesionisti si incercati sa prindeti suspectu cu forta care o aveti voi!(Daca folositi abuziv riscati Scadere de Rank)

  5.Daca cineva va injura sau va provoaca la un scandal,incercati sa nu-l bagati in seama si sa dati dovada de persoana educata!(Daca este sa fiti insultat,faceti un SS si postati-l pe forum la sectiunea Plangeri,dupa model bineinteles)

  6.In cazul in care sunteti atacat de un grup in inferioritate numerica,cereti ajutorul la Colegi sau in cel mai rau caz la celelalte Departamente de Politie!(Sper sa nu fie probleme de acest caz,si sa ne ajutam intre,noi tinand cont ca suntem o echipa)

  7.Intotdeauna aveti grija cand dati wanted la o persoana!Sa nu se intample sa dati mai mult decat merita!(Veti primi Warn Daca veti fi raportat de cineva ca ati procedat gresit)

  8.Daca o persoana este in jail si este Arestata,nu-i dati wanted daca se bate pentru ca daca persoana are de stat 6000 sec,iar voi i dati wanted 2 si il omorati,i se scade pedeapsa la 1800 de secunde!(Deci incercati o metoda cat mai buna sa-i potoliti pe cei care fac asa ceva)

  9.National Guard nu are voie sa dea /take,/ticket,/frisk!(De Asta se va ocupa doar FBI si PD)

  10.In cazul in care colegii tai iti cer ajutorul si tu refuzi sa ii ajuti vei fi sanctionat(Nu acceptam asa ceva!Noi lucram in Echipa)


  11.Ai incalcat regulamentul de 3 ori?Esti scos afara fara discutii(Noi avem nevoie de oameni Experimentati,nu avem nevoie de toti copii care vor in NG 4Fun)

  12.Daca intradevar ai citit regulamentul,la sfarsitul cererii pentru NG Spune asa:Am citit regulamentu si l-am inteles,o sa respect Gradele mai mari si o sa-mi ajut colegii(Daca in cererea ta nu este scris asa ceva,Vei fii respins fara discutii)

  13.Daca suspectul este in apa cu wanted.
  Aveti Voie sa utilizati Hunterul/barca atata timp cat nu folosesti rachetele!Doar mitraliera!

  14.Daca un grup de mafioti/civili ataca un obiectiv din oras (jail sau altceva) si sunteti in inferioritate numerica si nu faceti fata,aveti voie sa folositi Hunter-ul atata timp cat folositi mitraliera si sunt minim 3 suspecti.

  15.Aveti voie sa folositi Hydra (avionul),doar daca suspectul este intr-un avion/elicopter si nu ai cum sa-l omori altfel.

  16. Wanted da doar Soldatul ce a fost implicat / atacat / omorat . Nu da colegul cu care era (daca era) intr-o urmarire. Asta pentru nu a da de mai multe ori wanted persoanei respective si pentru a se crea probleme.

  17. Totdeauna actionati cu cap si ganditi pasurile pe care le aveti de facut, pe langa asta pastrati-va calmul in orice situatie , tine-ti minte National Guard-ul reprezinta o echipa cat mai experimentata.

  18. Daca ai fost omorat sau atacat de cineva , dupa ce ii dai wanted acesta nu mai are dreptul la predare. Legat de asta daca cineva are wanted de mai mult de 10 minute , la fel nu mai are dreptul la predare.

  Sper sa nu avem probleme in cazul Regulamentului

  Mult Noroc

  Cerintele pentru a intra in N.G
  Sa ai minim varsta de 14 ani mai ales cei 7 ani de acasa.
  Level-ul necesar pentru a intra in factiune este 7.
  Sa respecti pe cei din factiunea ta si sa ai un comportament ca atare.
  Sa nu ai mila de cineva care are wanted sau care incearca sa te mituiasca.
  Sa nu ai prieteni in mafie.(de exemplu,un membru din L.C.N iti este prieten si nu ii dai wanted pentru ca te intelegi foarte bine cu el,daca ai incalcat aceasta regula esti exclus din N.G)

   Acum este: Sam Ian 19, 2019 7:47 am