Am schimbat forumu:

Inregistrativa sau logativa pentru a putea naviga.
Am schimbat forumu:

www.severin.dreamserver.ro

Pentru a intra in COMUNITATE bagati id-ul owner_samp am schimbat forumu www.severin.dreamserver.ro inregistrativa akolo

  Cereri pentru anularea numărului de crimes commited pe server

  Distribuiţi
  avatar
  BaDB0y
  Administrator
  Administrator

  Numarul mesajelor : 329
  Data de inscriere : 22/07/2009
  Varsta : 23
  Localizare : Drobeta Turnu Severin

  Cereri pentru anularea numărului de crimes commited pe server

  Mesaj Scris de BaDB0y la data de Vin Mar 12, 2010 5:17 pm

  Dacă doriți să vi se anuleze numărul de Crimes Commited pe server pentru a vă putea alătura unei facțiuni a legii (PD, FBI, NG), trebuie să îndepliniți condițiile:

  1. Deschideți un topic al cărui titlu să fie sub forma: Cerere anulare Crimes Commited
  2. În topic scrieți:
  - nick:
  - level:
  - motiv:
  - îndeplinirea condițiilor și poza cu charity (vezi mai jos despre ce este vorba)
  3. Să vă încadrați în condiții:
  - să aveți minim level 12
  - să nu aveți ban în momentul în care faceți cererea
  - această modificare se face contra cost (în bani pe server, nu reali). Costul este levelul deținut x 1.000.000 $ (de exemplu dacă aveți level 12 pe server costul va fi 12 x 1.000.000 = 12.000.000 $). Dați /charity acestei sume de bani și faceți poză (F8). Uploadați poza și atașați-o cererii dumneavoastră

  ATENȚIE! Faptul că nu mai aveți Crimes Commited NU vă garantează alăturarea voastră în PD, FBI sau NG, ci doar vă oferă șansa de a depune o aplicație și a da un test! Deci, nu vă așteptați că plătiți această sumă și sunteți garantat 100% într-o facțiune, ci faceți cerere, dacă vi se aprobă mergeți și depuneți aplicație la facțiunea dorită, iar ea va fi tratată ca o aplicație obișnuită a oricărui alt jucător. Există șansa să fiți respinși (în cazul în care nu sunteți potriviți pentru facțiunea la care depuneți aplicație), în acel caz NU veniți să vă restitui banii, NU vă vor fi restituiți! Atunci când faceți aplicația atașați și link-ul către cererea dumneavoastră de anulare a numărului de Crimes Commited de pe forum, pentru a asigura liderii de faptul că nu mai aveți legătură cu vreo organizație mafiotă și de a-i scuti de un efort.

  Cererile care nu vor fi făcute după acest model sau nu respectă condițiile nu vor fi luate în considerare, iar utilizatorul va fi sancționat prin warn/suspend.

  Atentie! Banii donati nu vor fi restituiti in cazul in care solicitantul doreste sa retraga cererea sau orice alta situatie cu exceptia cazurilor in care modificarea nu se poate efectua din cauza unor motive legate strict de server(unicitatea nick-ului, numarului de telefon,etc).


  Doar /charity suma


  ___________________
  Owner FunBase
  RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT   Acum este: Sam Ian 19, 2019 8:37 am