Am schimbat forumu:

Inregistrativa sau logativa pentru a putea naviga.
Am schimbat forumu:

www.severin.dreamserver.ro

Pentru a intra in COMUNITATE bagati id-ul owner_samp am schimbat forumu www.severin.dreamserver.ro inregistrativa akolo

  Regulamentul serverului The Godfather FunBase, San Andreas Multiplayer

  Distribuiţi
  avatar
  BaDB0y
  Administrator
  Administrator

  Numarul mesajelor : 329
  Data de inscriere : 22/07/2009
  Varsta : 23
  Localizare : Drobeta Turnu Severin

  Regulamentul serverului The Godfather FunBase, San Andreas Multiplayer

  Mesaj Scris de BaDB0y la data de Vin Mar 12, 2010 4:43 pm

  Regula de baza: comportamentul civilizat.

  1. Limbaj

  Nu este incurajata folosirea limbajului obscen, injurii aduse altui jucator, texte cu tendinta rasista, sau prescurtari ale acestora. Jignirile / calomniile se vor pedepsi dupa gravitate cu kick / ban. Nu raspundeti cu aceeasi moneda la jigniri / injuraturi, riscati sa fiti penalizati. Contactati imediat un admin care poate solutiona conflictul. In cazul injuraturilor care nu sunt adresate unui jucator, (lag-ului, mouse-ului, faptului ca a dat in alta parte decat in capul adversarului) recomandarea este de a se abtine. In functie de "cuvintele" folosite, se vor aplica sau nu sanctiuni. Aceasta decizie este la atitudinea adminilor.

  Insultele aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:
  - Prima abatere: ban minim 7 zile
  - A doua abatere: ban minim 14 zile
  - A treia abatere: ban minim 30 de zile
  - A patra abatere: ban minim 45 de zile
  - A cincea abatere: ban permanent
  Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri sa nu fie provocat limbajul, cu F8 pe tot ecranul.
  Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata.

  Injuraturile , semnele obscene si limbajul vulgar/obscen se penalizeaza astfel:
  - Prima abatere: ban minim 14 zile
  - A doua abatere: ban minim 30 de zile
  - A treia abatere: ban minim 45 de zile
  - A patra abatere: ban permanent
  Limbajul indecent , semnele obscene si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate.
  Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate.

  Injuraturile la adresa serverului sau adminilor (neadresate unui admin anume) se penalizeaza astfel:
  - Prima abatere: ban minim 30 de zile
  - A doua abatere: ban permanent

  Sunt interzise numele vulgare/obscene/care sa contina injuraturi sau insulte. De asemenea sunt interzise numele care fac reclama altor servere sau site-uri. Orice cont cu un astfel de nume va primi ban permanent.

  2. Comportamentul fata de Admini

  Insultarea unui Admin
  - Prima abatere: ban minim 30 de zile
  - A doua abatere: ban permanent
  Injuraturi adresate unui Admin
  - Prima abatere: ban permanent
  Comportamentul necorespunzator fata de admini (aici sunt incluse mistourile si glumele deplasate, deranjarea eventurilor, refuzul de a justifica banii detinuti sau orice altceva, etc) se va pedepsi cu ban de la 10 pana la 30 zile, in functie de decizia respectivului admin.
  Folosirea de nick-uri asemanatoare celor ale adminilor se pedepseste cu banarea permanenta a contului respectiv.
  Sanctiunea pentru persoanele care se dau drept "cunostiinte", rude ale adminilor se pedepseste cu ban minim 20 de zile.

  3. Amenintarea altor jucatori cu ban sau a pretinde ca sunteti Admini
  - Prima abatere: ban minim 30 de zile
  - A doua abatere: ban permanent
  -Acuzatii nedovedite la adresa adminilor
  - Prima abatere: ban minim 40 de zile
  - A doua abatere: ban permanent
  -Falisificare de dovezi:
  - Prima abatere: ban permanent

  4. Cheating

  - Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack primesc ban permanent + filtru IP
  - Cei care folosesc cheat-uri de gen money cheat, weapon cheat, speed hack, jetpack, health / armor cheat, etc primesc ban permanent pe cont. La al doilea cont pe care foloseste orice forma de cheat ban-ul va fi si pe IP.
  - NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului ! Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!
  - Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. Nu aveam de unde sa stiu..."
  - Nu introduceti parola contului gresit de mai mult de 2 ori, a 3-a oara vi se blocheaza IP-ul! Noi NU raspundem in acest caz!
  - Orice cont care contine bani sau altceva obtinut prin exploatarea unor bug-uri va fi banat permanent!
  - Orice incercare de a folosi hacks poate duce la filtru permanent pe ip/clasa de ip-uri. Se recomanda celor care au cluburi de internet/games sa verifice acest lucru si sa opreasca la timp astfel de tentative din partea clientilor.
  - Orice incercare de a sparge un cont de joc va duce la ban permanent/filtru IP pe toate conturile utilizate si viitoarele conturi create! Complicitatea sau nedezvaluirea unor astfel de informatii se pedepseste la fel!

  5. Reclama la alte servere

  Publicitate/reclama la alte servere (de GTA si nu numai) in joc (pe orice cale) duce instant la ban permanent atat pe cont cat si pe IP.

  6. Conturi clone

  Este permisa folosirea mai multor conturi in joc cu conditia sa nu se efectueze transferuri de bani sau altceva intre ele (adica sa iti faci un alt cont pentru a-l goli de bani pentru a-i transfera pe contul principal) - sanctiune - ban permanent pe conturi.

  7. Deathmatching

  Se pedepseste doar DM-ul exagerat prin prison + warn in joc. La al 3-lea warn sau prison jucatorul primeste ban pe o perioada minima de 7 zile. In rest, omorul intre jucatori NU se pedepseste de catre admini, ci de fortele de ordine! (PD, FBI, NG)
  Drive-By-ul (trasul cu arma din masina sau motor) din postura de SOFER se pedepseste astfel:
  - prima abatere : warn
  - a doua abatere: prison
  - a treia abatere: ban 7 zile

  8. Regula AFK (Away from Keyboard)

  AFK-ul este permis atata timp cat jucatorul care este AFK nu incurca in buna desfasurare a jocului. Este recomandat sa nu puneti contracte pe jucatori care sunt AFK, astfel hitmanii vor trebui sa dea relog pentru a "scapa" de contract. Daca blocheaza vreo intrare sau sta AFK pe strada - primeste kick. Daca doresti sa stai AFK este recomandat sa stai la tine in casa sau pe un camp unde nu deranjeaza pe nimeni. Cine este prins AFK cu AUTOCLICKER sau tasta blocata sau alte metode de genul pentru a parea activ si a primi dobanda va primi BAN minim 7 zile ! Aveti voie sa stati AFK doar fara programe ajutatoare sau alte metode care sa induca scriptul in eroare, cum ca ati fi activi!

  9. Regula Anti DM la Safe Zone

  Deathmatching-ul (omorul altor jucători) în zona gării din San Fierro (mai exact porțiunea dintre baza instructorilor (școala de șoferi) și baza reporterilor) cat si la spawn-ul oricarei factiuni sau spawn-ul civil (inclusiv spawn-ul jucatorilor IN case) este pedepsit, în funcție de gravitate, de la prison până la ban de maxim 7 zile.
  NU aveti voie sa tineti arme la vedere in Safe Zone, daca sunteti prinsi cu vreo arma "in mana" vi se confisca !
  Safe Zone-ul la gara este cel incadrat in dreptunghiul rosu pe harta: http://i27.tinypic.com/2h7p0cx.jpg

  10. Exploatarea regulilor (vanatoare)

  Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.
  Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata prin ban-area jucatorului (in joc), dupa cum urmeaza:

  - prima abatere - ban minim 7 zile;
  - a doua abatere - ban minim 30 de zile;
  - a treia abatere - ban minim 60 de zile;
  - a patra abatere - ban permanent

  11. Funcția /report în joc

  A raporta (report) = a aduce un lucru la cunoștința cuiva

  Pornind de la definitia de mai sus, functia /report in joc foloseste la urmatoarele:

  - raportarea unor jucatori codati sau presupusi codati
  - raportarea unei probleme in joc (de exemplu cazi in gol, esti setat pe alt vw si nu vezi ceilalti jucatori,probleme ale contului etc)
  - raportarea unui jucator care face bug abuse

  Pe /report NU se adreseaza intrebari la care pot raspunde si ceilalti jucatori( sau folositi /n), NU se cer diferite favoruri, NU se cere unban, NU se cer date despre conturi sau orice tip de informatii, NU se dau reporturi pentru lucruri ce nu au legatura cu jocul, NU se dau report-uri aiurea si NU se repeta un report dat. Daca ati dat un /report asteptati sa vi se raspunda (asta in cazul in care l-ati folosit corect), nu insistati! Pentru orice abatere de la aceste reguli primiti kick, iar daca se exagereaza warn sau ban!

  12. Alte Reguli

  Bunny hoping (sariturile repetate pentru evitarea gloantelor sau alergarea mai rapida decat normal) este strict interzisa pe server.
  Daca sunteti urmariti de politisti, nu aveti voie sa va aruncati in ocean sau in alta apa de mare adancime cu scopul de a scapa de politisti. Acest lucru este considerat non-RP.
  Jucatorii care nu raporteaza banii primiti de la codati vor fi setati pe 0 bani.
  Vanzarea conturilor pe bunuri materiale este interzisa prin lege si se pedepseste prin ban mimin 30 de zile (incercarea de a vinde un cont), iar prin ban permanent in cazul in care contul a fost vandut.

  Important ! :
  In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii/adminii au intotdeauna ultimul cuvant.
  Nu raspundem de banii furati, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul.
  Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Ban-urile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului. Conturile deja blocate nu vor fi deblocate pentru ca o anumita infractiune este acum altfel pedepsita.blocate nu vor fi deblocate pentru ca o anumita infractiune este acum altfel pedepsita


  ___________________
  Owner FunBase
  RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT   Acum este: Sam Ian 19, 2019 8:49 am